Защо се нуждаем от услугите на интериорен дизайнер?

  • Page image Slider
placeholder

Всеки човек мечтае за собствена къща, която да е просторна, красива и уютна. Дали ще бъде къща в страната или апартамент в небостъргач, най-важното е съответствието на интериорния дизайн с темперамента на собственика и неговото домакинство. В крайна сметка, дори и най-скъпите и луксозни домове могат да развалят хаотичната обстановка на мебели и неподходяща цветова схема. За тези, които ценят солидността във всичко и не толерират ненужните промени, има лоялен помощник, готов да даде уюта на нов дом. Този човек е интериорен дизайнер.

Плюсовете на работата с дизайнер са изключително много. Като започнем от спестяване на време при избора на материали и мебели - дизайнерът знае къде можете да закупите необходимите материали или мебели и ще ви предостави огромен брой каталози, от които да избирате.Не е нужно да губите време по магазините, без ясна идея какво точно ще ви свърши работа. Правилното разположение на помещенията също е от изключителна важност. Дизайнерът ще допринесе вземането на правилните решения на базата на  богат опит, базиран на десетки завършени проекти, той ще ви помогне да планирате стаята, така че да е удобно да живеете в нея. Вътрешна експозиция в същия стил - с дизайнера можете да сте сигурни, че интериорът на апартамента ще бъде проектиран в най-подходящия стил, отговарящ на всички ваши изисквания. Винаги ще сте наясно с последните тенденции и иновации в строителните материали - дизайнерът постоянно следи всички тенденции в интериорния дизайн и новите продукти в областта на мебелите и материалите. Затова можете да използвате модерни, безопасни за здравето материали и мебели. Не по-малко важен е факта, че ще ви бъдат предоставени чертежи, които ще ви улеснят процеса на работа по време на строителството или ремонтите. Дизайнът ще изчертае чертежи, които ще бъдат разбираеми за всеки строителен екип и ще избегнете ситуации, когато някъде там няма достатъчно електрически контакт и трябва да изтеглите удължителния кабел през помещението.

  • Page image Slider
placeholder

Пестенето на вашето време е изключително важно. Може да избегнете карането около десетки магазини в града, за да търсите и намерите необходимите материали и мебели. Грешки в планирането е една от най-често срещаните ситуации, когато не се възползвате от услугите на дизайнер. Без опит в планирането на апартаментите е много вероятно да изпаднете в неприятна ситуация, която ще донесе дискомфорт в ежедневието. Въжможно е, настъпването на хаос, поради липса на пълна представа за интериорни стилове, като елементите и техниките могат да се окажат напълно несъвместими с избрания от вас стил.
Нямате чертежи? Това може да доведе до грешки от страна на строителите и те да свършат нещата спрямо тяхната интерпретация, а не според вашите изисквания.

Ето защо, Home Design ви предоставя възможността за работа с квалифициран екип от експерти, които ще направят вашият дом едно приказно място!