• Page image Slider
placeholder

Апартамент с Морска гледка

Този проект може да се превърне в мечтания дом с приказна морска гледка и приказен дизайн.

Основният акцент на апартамента се забелязва още от входната врата, гостите ще навлязат в просторна и луксозна обстановка. Но това не е всичко, когато пристъпите по-навътре, интериорът Ви показва художествената мисъл на дизайнера с дървените стени и прекрасните картини, закачени на нея и нетипичното и разчупено осветление.

Кухнята предразполага всеки след дълъг ден да седне и да изпие по чаша вино, докато се наслаждава на прекрасната гледка. Когато вече сте се насладили и искате да починете, спалнята е най-подходящото място.

Спалнята просто Ви кара да се чувствате на точното място и да можете да прекарате целия си ден в леглото. Също така и разполага с един рай за жената, а именно гардеробната. Там тя ще може да побере всичко, от което има нужда без да се замисля дали ще има свободно място. Но и да не забравяме, че както и кухнята, така и спалнята разполагат с зашеметителна гледка, на която всяка сутрин може да се любувате.

Ако рано сутрин искате да си вземете душ, банята не остава по-назад със съчетанието си на каменните и бели стени, които ще Ви накарат да усетите облива на енергия в течна форма.